Jaktlydnad, sopplunch och egen träning 7/12

Välkommen till en kombinationsdag med både jaktlydnad och egen träning. Vi börjar dagen med 1h jaktlydnad på linjen. Störningar i form av ljud, kast och skott. Ett perfekt tillfälle att boxa in din hund kring fötterna. Kanske behövs det, så här mitt i jaktsäsongen? Efter det värmer vi oss i fikarummet med en sopplunch och pratar ihop oss om eftermiddagens träning. Vill ni dela upp er i mindre grupper? Göra en walk up?

Till eftermiddagen kommer det finnas 12-15 förberedda områden med bollar på våra härliga marker, men det är naturligtvis fritt fram att göra egna upplägg eller lägga ut andra områden med sina egna apporter för den som önskar det. När man hämtat i ett område lägger man tillbaka så att det finns utlagt för nästa person. Har du flera hundar går det utmärkt att växla hund mellan fm och em, t ex en ung hund till jaktlydnaden och en äldre till eftermiddagen.

 

Upplägg:

Samling 10.45 på hundhallens parkering.

kl 11.00-12.00: Jaktlydnad på linjen

kl 12.15-13.00: Sopplunch! Vi planerar gemensamt ett upplägg för eftermiddagens träning.

kl 13.00-16.00: Egen träning med utlagda områden.

När: start kl 10.45, lördag 7/12

Pris: 600kr inkl moms. I priset ingår lunch och markhyra.

Anmälan är bindande och görs till hej@vastbohundhall.se . Max 10 deltagare.

Vill du ha våra nyhetsbrev?

Vi skickar inte ut nyhetsbrev så ofta, men vill du vara säker på att inte missa några, kan du registrera dig för våra utskick här:

Vi lovar att vi inte spammar!